Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bl Ralcons Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Managementul proiectului
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Furnizam servicii de consultanta si asistenta pentru proiecte finantate prin Fondurile Structurale, FEADR si alte programe publice de finantare nationale (AIPPIMM, Administratia Fondului pentru Mediu, MEF etc.).

In cadrul firmei lucreaza specialisti cu calificare profesionala de exceptie, cu experienta bogata in elaborarea lucrarilor de specialitate. De asemenea, colaboram cu succes cu institutiile publice din Jud. Constanta, Bucuresti si nu numai.

Oferim:

- Asistenţă pentru completarea unei cereri de finanţare nerambursabilă
-Asistenţă pentru evaluarea ideii de proiect
- Asistentă pentru alegerea unui program de finanţare
- Verificarea eligibilităţii organizaţiei sau a temei proiectului, pentru încadrarea în cerinţele unor programe specificate
- Asistenţă pentru identificarea de parteneri
- Asistenţă tehnică pentru pregătirea propunerii de Proiect
- Asistenţă pe toată perioada de implementare a proiectelor de finanţare care au fost declarate câştigătoare de catre finanţatori.

Echipa noastra de consultanti are o vasta experienta si este pregatita sa furnizeze servicii complete pentru derularea proiectului dvs., trecand prin etapele:

plan de afaceri
studiu pre-fezabilitate
studiu fezabilitate
proiect tehnic
intocmire dosar de finantare
obtinere finantare
implementare si management de proiect.

BL RALCONS asigură servicii de consultanţă pentru programe de finanţare (ne)rambursabile pentru tot teritoriul Romaniei.

În funcţie de specificul fiecărui proiect, consultanţii noştri pot face deplasări în ţară pentru a verifica condiţiile de începere a unui proiect de finanţare.
Din Gura in Gura